Over

WerkGeld.nl is een initiatief van Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver. Gabor Mooij schrijft en redigeert sinds 2002 als zelfstandig journalist en tekstschrijver artikelen en teksten over werk en geld. Zijn journalistieke werk bestaat uit artikelen en nieuwsberichten voor websites, nieuwsbrieven, vaktijdschriften en bedrijfsbladen. Daarnaast schrijft hij boeken over onderwerpen op het gebied van werk en geld. Uitgebreide informatie over Gabor Mooij en zijn werk vind je op www.mooij.info.

Informatie
Op WerkGeld.nl staat journalistieke informatie die met de thema’s werk en geld te maken heeft. De informatie is zo objectief mogelijk en heeft geen commercieel  karakter.

Een deel van de informatie op WerkGeld.nl kan je gratis bekijken. Een ander deel met meer gedetailleerde informatie kan je tegen betaling lezen en bewaren voor eigen gebruik. Je kunt zowel losse artikelen kopen als een abonnement nemen voor een maand met onbeperkte toegang tot alle betaalde content.

Privacy
We behandelen en beveiligen je persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Dat betekent ook dat we je gegevens nooit zonder jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekken. WerkGeld.nl houdt zich in iedere situatie aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gastauteurs
WerkGeld.nl werkt graag samen met deskundige (gast)auteurs. Stuur ons een bericht als je een inhoudelijke artikel wilt schrijven op het gebied van Werk of Geld.

Cookieverklaring
Lees hier hoe WerkGeld.nl cookies gebruikt.