Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor deze website (www.werkgeld.nl). Door het bezoek aan deze website en/of het gebruik van de informatie op deze website verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Verantwoording en aansprakelijkheid
De eigenaar van deze website is Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver (Gabor Mooij). Bij het ontwerpen en samenstellen van de informatie op deze site heeft de eigenaar de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht.

Gabor Mooij accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van deze website, door informatie aangeboden op deze website of door onvolledigheid van deze website op welke manier dan ook.

WerkGeld.nl kan geen garantie bieden wat de veiligheid van de website betreft, hoewel we ons uiterste best doen om de informatie zo veilig mogelijk aan te bieden. Verder aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de schade die, rechtstreeks of indirect, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site of een eventuele fout in het functioneren van de site. Neem contact met ons op als je problemen ondervindt bij het gebruik van deze site.

Deze website bevat links naar websites van derden. WerkGeld.nl is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden. Daarnaast betekenen links naar websites van derden op deze website niet dat wij de op of via deze websites aangeboden producten of diensten aanbevelen.

Inhoud
De informatie op WerkGeld.nl is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. We zijn een journalistieke website en we zijn dus met nadruk geen adviseur. De lezer van de informatie is verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Deze website maakt alleen gebruik van bronnen die volgens onze gegevens betrouwbaar zijn. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie op deze website altijd juist, geheel actueel en volledig is.

De informatie op deze website houden we zo actueel mogelijk, wat ook betekent dat we deze op ieder moment zonder aankondiging kunnen aanpassen.

Beweringen, conclusies en meningen op deze site van externe auteurs hoeven niet overeen te komen met die van de redactie van WerkGeld.nl.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de teksten op deze website (uitgezonderd de externe, niet door de redactie van WerkGeld.nl bewerkte nieuwsberichten) berust bij Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver. Hergebruik van de teksten (downloaden, (digitaal) kopiëren, overdragen, bewerken en/of verspreiden) mag uitsluitend met toestemming van Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver. Neem daarvoor hier contact met ons op. Je mag de informatie op deze website, gratis of na betaling, wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.