Door

Nieuwe app toont maatregelen van organisaties tegen coronavirus

Vanwege de enorme gevolgen van het coronavirus heeft Feelerz een nieuwe gratis app ontwikkeld. Deze moet bijdragen aan het weer op gang komen van de economie. Dat doet de Feelerz-app door aan te geven welke maatregelen restaurants, musea, hotels en winkels hebben genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Bezoekers kunnen in de app feedback geven.

app maatregelen coronavirus

Bedrijven kunnen in de app door het invullen van een vragenlijst aan bezoekers laten zien wat zij hebben gedaan om aan de maatregelen tegen het coronavirus te voldoen. Daarnaast kunnen de bezoekers met de app feedback geven over deze maatregelen van organisaties. Gebruikers van de app kunnen zo beoordelen of ze een locatie beter wel of niet kunnen bezoeken.

Geen nieuwe lock-down

Naar eigen zeggen heeft Feelerz meer dan een miljoen organisaties in meerdere landen in de app opgenomen. Zo is iedereen volgens de app-ontwikkelaar thuis of op reis goed geïnformeerd. “Het aanbod groeit. Enerzijds door de reviews die bezoekers opstellen over organisaties en anderzijds voegen we dagelijks zelf ook nieuwe organisaties toe”, stelt Tim Willems van Feelerz. Volgens Willems is het natuurlijk van groot belang dat bezoekers hun feedback geven. “Zij kunnen ook eenvoudig zelf nieuwe organisaties toevoegen en hun feedback geven. Zo werken we samen aan het voorkomen van een nieuwe lock-down en meer veiligheid voor iedereen.”

Veilige keuzes coronavirus

Feelerz benadrukt dat onderzoek aantoont dat mensen meer dan ooit bereid zijn om samen te werken aan een veilige en duurzame economie. Het bedrijf wil die samenwerking ondersteunen en mensen veilige keuzes laten maken. De nieuwe app met informatie over maatregelen van organisaties tegen het coronavirus helpt daar volgens Willems bij. De Feelerz-app is beschikbaar voor Android en IOS.

Bron: Feelerz